OBS! Evenemanget är avslutat!14 november 2023 kl. 13.00-15.30

Inspirationswebbinarium om Prioriteringar

Välkomna på inspirationswebbinarium för att diskutera hur indikatorer i Primärvårdskvalitet ska väljas ut och om horisontella prioriteringar kan vara en metod i urvalet, när nya kunskapsstöd i primärvården ska följas upp.

Innehåll

Primärvården har en viktig roll i många av de nya vårdförlopp och vårdprogram som tas fram. Varje enskilt kunskapsstöd är behjärtansvärt för de patienter som berörs. I många fall innebär kunskapsstöden en ambitionshöjning och förväntan på nya arbetssätt i primärvården. Via PrimärvårdsKvalitets indikatorer, där vi mäter primärvårdens insatser, synliggörs helheten och mängden, vilket man inte alltid ser när man tittar på ett förlopp i taget.

Hur kan vi på bästa sätt förhålla oss till allt nytt som förväntas av primärvården? Hur kan den etiska plattformen för prioriteringar och modellen för horisontell prioritering hjälpa oss?

Några vårdförlopp presenteras tillsammans med modellen för horisontell prioritering. Inbjudna talare hjälper oss att diskutera över hur prioritering kan göras. Syftet med webbinariet är att tillsammans se nya möjligheter.

Powerpoint-presentation från webbinariet Pdf, 3 MB.

Datum

14 november 2023 kl. 13.00-15.30

Plats

Digitalt, länk skickas ut till registrerade deltagare dagen innan.

Anmälan

Länk till anmälningsformulär

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.